Kejti Peri najplaćenija pjevačica u 2015. godini
Kejti Peri

Svrgnula sa trona najveću rivalku

Kejti Peri najplaćenija pjevačica u 2015. godini

Pjevačica Kejti Peri je u ovoj godini zaradila 135 miliona dolara i time se našla na vrhu Forbsove liste najplaćenijih žena u svijetu muzike, prenijele su svjetske agencije.

Popularna pjevačica je sa prvog mjesta sklonila Tejlor Svift koja je do 1. juna zaradila "samo" 80 miliona dolara.

Svifitova je doživjela ogroman uspjeh albumom "1989" koji je izašao prošle godine u oktobru, ali nije svoju turneju otpočela do kraja maja, kada je Forbs završio sa pravljenjem liste.

Kako se navodi u saopštenju tog magazina, Sviftova je na putu da se opet sljedeće godine nađe na vrhu liste, jer može da zaradi oko četiri miliona dolara u svakom gradu u kom nastupi, što je duplo više nego što Kejti Peri zaradi svojim nastupima na turneji.

Tejlor i Kejti već duže vrijeme nisu u dobrim odnosima, a navodno se numera Tejlor Svift "Bad Blood" upravo odnosi na njenu rivalku.

Stivi Niks iz benda "Fleetwood Mac" našla se na trećem mjestu. Na listi su se našle i Lejdi Gaga, Bijonse.

Izvor: Tanjug

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.