Severina otkrila čiju će vjenčanicu nositi
Severina i Igor

Odbrojavaju dane

Severina otkrila čiju će vjenčanicu nositi

Severina i Igor odbrojavaju dane do vjenčanja kojeg su mediji već prozvali svadbom decenije, a poznata pjevačica sada je otkrila i čiju će vjenčanicu nositi.

Za RTL-ovu emisiju "Sve u šest" potvrdila je da je u pitanju kreatorka sa kojom godinama sarađuje.

"Matija Vuica. Jer je obožavam i mislim da je najbolja, ne samo u vjenčanicama, nego i u prekrasnim večernjim haljinama", rekla je Severina, a potvrdila je da su i probe već odrađene.

Vjenčanje je zakazano za 22. novembra, a dok bi mladoženja te večeri trebalo da promijeni dva odijela, Severina bi navodno trebalo da se presvuče čak četiri puta.

Dok pjevačica kaže da pripreme teku "dobro", mediji i dalje nagađaju o detaljima. Spominje se tako da će par samo na cvjetne aranžmane iskeširati nevjerovatnih 20.000 eura, svadbi bi navodno trebalo da prisustvuje oko 500 gostiju, a sve bi trebalo da čuva i veliki broj radnika obezbeđenja kako fotografije ne bi prije vremena procurile u medije.

Alo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.