Emeli Sande čeka crnogorsko državljanstvo
Emeli Sande

Jedan od najboljih ženskih vokala na svijetu

Emeli Sande čeka crnogorsko državljanstvo

Jedan od najboljih ženskih vokala na svijetu i bivša crnogorska snajka Adele Emily Gouraguine Radojević-Emeli Sande čeka crnogorsko državljanstvo.
Prema spisku od preko 200 osoba koje su dobile državljanstvo zbog posebnog značaja za Crnu Goru, koji je objavio Centar za građansko obrazovanje, da bude počasni građanin Crne Gore Emeli Sande je predložio predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić, ali njen slučaj je još uvjek u proceduri, prenosi CDM.
 

Emeli Sande se prošle godine razvela od Adama Goradžina, sa kojim je bila u vezi 10 godina, od kojih godinu u braku.

Ona se za Adama udala u Crnoj Gori 2012. godine.

Kada je prije dvije godine pričala o zemlji iz koje njen suprug dolazi, Emeli je poželjela da ima crnogorski pasoš.

"Voljela bih da imam crnogorski pasoš. Želim da budem dio njegove tradicije. I sama sam odrastala u porodici koja je njegovala dvije kulture. Kada budemo imali djecu voljela bih da isto odrastaju“, govorila je tada ona.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.