Vlada Mandić: Neću da se ženim majkom svog djeteta!
Vlada Mandić i Jasmina Trnavac

Ne vjeruje u brak

Vlada Mandić: Neću da se ženim majkom svog djeteta!

Nekadašnji rukometaš i jedan od najvećih zavodnika estradnih ljepotica izjavio je da ne planira da se ženi, jer "papir" kvari sreću.

Vlada Mandić je prije nekoliko mjeseci postao otac. Njegova partnerka Jasmina Trnavac je na svijet donijela malog Petra.

Ipak, Mandić kaže da iako su postali roditelji, ne planira da postanu i supružnici.

"Nemam u planu da se oženim Jasminom. Nekoliko puta sam dosada istakao da papir može da pokvari ljubav. Pošto za sada sve dobro funkcioniše, do vjenčanja neće doći. Ali, nikad se ne zna", rekao je Vlada za "Alo".

On kaže da nema mnogo vremena da provodi sa sinom, zbog prirode posla koji obavlja.

"Često ga se uželim, pa kada dođem s puta, ja ga probudim da se malo pogramo, a onda legnem da spavam, pa ga Jasmina opet uspava. Petar je dobra beba, plače samo kad je gladan i ne budi nas noću", kaže Mandić.

Mandić priča da jednostavno nije talentovan za čuvanje djece, pa i kad je Staša, njegova ćerkica bila mala, on nije umio najbolje s njom.

"Ista je situacija i sa Petrom. Nisam od velike pomoći Jasmini kad je čuvanje Petra u pitanju, ali kada odraste, sigurno ćemo biti bliži".

Izvor: Mondo.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.