Severina proslavila djevojačko veče? (FOTO)
Severina

Daleko od grada

Severina proslavila djevojačko veče? (FOTO)

Prije dvije nedjelje poznata pjevačica postavila je fotografije sa svojim drugaricama, za koje se pretpostavlja da su uslikane na proslavi njene djevojčke večeri

Severina je na Instagramu objavila nekoliko fotografijama sa prijateljicama, a iako nije napisala povod i lokaciju, oduševljeni fanovi su uspjeli da prepoznaju da se radi o rajskom mjestašcu u Hrvatskoj, koje je okruženo borovom šumom u blizini Ravne Gore, a nagađali su da je povod upravo proslava djevojačke večeri.

seve

Nasmijana, raspoložena, Severina je uživala u svakom trenutku koji je provela u okruženju svojih dragih drugarica.

seve1
"U mom srcu draga sličica", napisala je Severina ispod fotografije.

seve2
Podsjetimo, Severina će 22. novembra izgovoriti sudbonosno DA, svom izabraniku, Igoru Kojiću. Pored mladenaca, njihove porodice i prijatelji su takođe veoma uzbuđeni i raduju se, a posebno Keba koji ne može da dočeka da oženi svog sina.

Story.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.