Raskinuli Aca i Tamara (VIDEO)

Stanija ih razdvojila

Raskinuli Aca i Tamara (VIDEO)

Nakon što je Stanja "napunila" glavu Aci Živanoviću, on se posvađao sa Tamarom, te je uslijedio kraj njihove rijaliti romanse.

Iako se činilo da će pjevač Aleksandar Živanović i klaberka Tamara Đurić kao par napustiti rijaliti šou "Farma", izgleda da se to neće desiti. Njihova rijaliti veza je pukla, a za njihov raskid kriva je starleta Stanija Dobrojević.

Visešampionka "Farme 4" u toku dana ćaskala je sa Acom i Alenom, a jednog momenta "Pinkovoj" zvijezdi je poručila da ga Đurićeva samo koristi za šou.

- Tebe Tamara vrti oko malg prsta. Ona ima dečka napolju, a šta si joj ti ovdje? - bacila je mamac Stanija, na koji se Aca upecao i ubrzo ušao u raspravu sa Tamarom u dnevnom boravku, pa u garderoberu. Prenio joj je šta mu je Stanija rekla, a njoj je zasmetalo što je provodio vrijeme sa njom.

- Zašto se tako ponašaš? Šta nije u redu? Zar ćemo dozvoliti da nas Stanija posvađa? Niko se nije muvao sa njom - pokušao je pjevač da dobije odgovore, ali Tamara je bila nemilosrdna, te mu poručila da su završili.

Nakon ove svađe otvoreno je pričala Alenu o raskidu sa Acom u dvorištu imanja u Lisoviću.

- Ja sam sama ušla u rijaliti, mogu sama i da izađem. Mi više sigurno nećemo biti zajedno. Možda u drugom životu, ali u ovom ne. Bićemo drugovi, ali ništa više od toga. Vratićemo se na staro - bila je izričita starleta iz Smederevske Palanke, te dodala da nije ljuta na Staniju:

- Ne znam da li se ona prima na Acu ili je nešto drugo u pitanju, ali ne mrzim je. Ja nju gotivim, stvarno. Mi ovdje živimo 70 dana i nemam ništa protiv nje. Vjerovatno je sujetna, jer se svi frajeri motaju oko mene, a oko nje niko - rekla je Đurićeva.


 Izvor: Alo

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.