Rada Manojlović: Raskid mi je dobro došao
Rada Manojlović

Iskrena

Rada Manojlović: Raskid mi je dobro došao

Od kako je raskinula dugogodišnju vezu sa košarkaškim menadžerom Momirom Gajićem, pjevačici Radi Manojlović su pobjegli leptirići iz stomaka. Ipak, emotivni predah joj i te kako odgovara.

- Dobro mi je došao raskid, iskreno. Mada, ne sviđa mi se ovakav kraj - izjavila je pjevačica za "Exkluziv" i dodala da nema novog dečka, kao što su pisali neki mediji.

- Pa ni starog nisam ispratila, a već mi novog pripisuju! Momir je jedan divan i kvalitetan momak. Pažljiv je, nije zaslužio da se po medijima provlači kao neko ko je, na neki način, mene ponižavao, vrijeđao maltretirao, prijetio itd. Ako želi da bude sa nekom drugom, ja mu želim svu sreću - poručila je Rada svom bivšem partneru.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.