Ovo je Andrijina prava
Andrija Milošević

Nije naivan

Ovo je Andrijina prava "Anđelka"! (FOTO)

Nakon što vas je oduševila priča o Anđelkinom pravom Andriji, koju je za kratko vrijeme vidjelo više od 100.000 ljudi, vrijeme je da upoznate i Andrijinu pravu Anđelku!

Anđelka nije ni malo naivna, a ovo je njen pravi "Andrija".

andjelka

Andrija je, takođe, zauzet. On je više od godinu dana u vezi sa glumicom Aleksandrom Tomić. Ne samo što par djeluje srećno i veselo, već se vjerovatno i zajedno smiju kada čuju šest najboljih fora iz "Andrije i Anđelke".

andrija12

Kako i ne bi, kada se vidi da se i njegova draga iz serije, a i ona iz stvarnog života druže!

Baš kao i njen dragi, Aleksandra je duhovita i uživa u opuštenim kadrovima, pa joj nije problem da nasmije ljude koji je prate na društvenim mrežama.

Za razliku od svoje partnerke iz serije Andrija još uvijek nije ponio burmu, ali ne mari pošto ni u seriji nije oženjen. Još.

Aleksandra nije uštoglena...

... A ni bezazlena.

Ali je sve u svemu, prava ljepotica.

Izvor: 24sata.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.