Čarli Šin je HIV pozitivan?
Čarli Šin

Šok u Holivudu

Čarli Šin je HIV pozitivan?

Neimenovan, popularan muškarac izazvao je paniku u Holivudu kada se otkrilo da je zaražen HIV virusom.

U svjetskim medijima ovih dana pojavila se informacija da je jedna velika holivudska zvijezda HIV pozitivna. Identitet tog glumca nije poznat, ali se spekuliše da bi to mogao da bude Čarli Šin.

Ovo je posebno zabrinjavajuće jer se navodi da glumac ima dugu listu slavnih bivših devojaka.

“Njegove bivše su jedna Oskarovka, religiozna filmska zvijezda, poznata holivudska ličnost sa kontroverznom prošlošću, TV zvijezda, medijska ličnost i jedna manekenka”, piše magazin "The Sun".

Takođe, jedan izvor otkrio je da je u Holivudu javna tajna da taj glumac ima HIV i da je i on sam to znao već nekoliko godina.

Prema nekim navodima, bivše djevojke sada planiraju da tuže ovog glumca. Na društvenim mrežama već se uveliko spekuliše o kojem glumcu bi moglo da se radi, a najviše je onih koji vjeruju da je upravo riječ o Čarliju Šinu.

Nezavisne novine

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.