Nataša Bekvalac u udesu povrijedila vrat!
Nataša Bekvalac

Sudar na Mostu

Nataša Bekvalac u udesu povrijedila vrat!

Nataša Bekvalac povrijedila je vrat u saobraćajnoj nesreći koju je doživjela prekjuče na Mostu na Adi. U pjevačicin auto se drugo vozilo zakucalo otpozadi, a Nataša je od siline udarca povrijedila vrat. Srećom, riječ je o lakšoj povredi.

Iako je na lice mjesta ubrzo izašla hitna pomoć, koja je pjevačicu savjetovala da snimi povrijeđeni dio i eventualno stavi kragnu, ona to nije učinila već je na sopstvenu odgovornost odlučila da ode kući.

Juče je paparaco Kurira ispred pjevačicinog stana uslikao njen BMW, na kome su vidljivi tragovi udesa. Prema izjavama očevidaca, drugi vozač je kriv za sudar jer je Natin auto uništen otpozadi.

auto

 Njen suprug Ljubomir Jovanović potvrdio je za Kurir da je pjevačica imala saobraćajku.

- Nataša je imala manji udes. Hvala bogu, sada je dobro. Mislim da je sama bila u kolima kada je došlo do nesreće. Još ne znam šta piše u policijskom zapisniku. Nije pričinjena velika šteta na kolima, treba da ih vozim kod majstora - rekao je Ljuba za Kurir.

Pjevačica se juče odmarala u svom stanu i nije izlazila napolje da bi vrat sačuvala od dodatnih napora.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.