Kristijano Ronaldo kupio avion od 19 miliona dolara (FOTO)
Kristijano Ronaldo

Zna šta valja

Kristijano Ronaldo kupio avion od 19 miliona dolara (FOTO)

Kristijano Ronaldo je imao veoma uspješnu sezonu i odlučio je da se počasti zbog svog uspjeha.

Kupio je sebi vrhunski privatni avion od 19 miliona dolara.

U pitanju je Gulfstream G200 model, koji je originalno nosio naziv Astra Galaxy. Kao prvenac kompanije, ovaj avion bio je rezultat donekle rizičnog partnerstva dvije kompanije.

Novi model ovog aviona dizajniran je da bude veoma efikasan i funkcionalan, dok svojim putnicima pruža najveći nivo komfora.

Ima najmoderniji kokpit, dok je njegova aerodinamika toliko moćna da redefiniše performanse i sposobnosti super-midsize business aviona. Enterijer je naravno luksuzan, u svijetlim tonovima, izolovan od buke i dovoljno udoban da vam let oko čitavog svijeta nikako ne bi smetao, već biste se nadali da traje što duže.

U njemu ima dovoljno mjesta za osam putnika i dva člana posade, a svaki detalj njegovog dizajna je besprijekorno i marljivo promišljen. U dizajnu poput ovog, nijedna sitnica ne smije promaći budnom oku dizajnera, jer se kreira za klijentelu koja daje veliki novac kako bi dobili ono što žele.

Kako saznaje portal Luxlife, Ronaldo je svoj novi avion prvi put pokazao tokom svog putovanja u London, kada je išao na premijeru filma. Ova sportska zvijezda zaista zna da uživa u životu - podsjetimo se, on je skoro predstavio i svoju liniju obuće i aksesoara, a često ga možemo vidjeti u brojnim kampanjama luksuznih brendova.

Nakon svog truda i rada, on je postigao dosta toga u fudbalu i naučio da cijeni onu ljepšu stranu života.(Izvor: Luxlife.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.