Sanja Marinković na smrt preplašena: Za dlaku izbjegla tragediju u Parizu!
Sanja Marinković, Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Sanja Marinković na smrt preplašena: Za dlaku izbjegla tragediju u Parizu!

Voditeljka Sanja Marinković sa sedmogodišnjim sinom Strahinjom zadesila se usred terorističkih napada u Parizu, ali, srećom, nisu povrijeđeni u stravičnim dešavanjima.

Iako je tu noć nasmrt bila preplašena, Sanja kaže da se već juče na ulicama grada ljubavi život vratio u normalu.

"U trenutku kada se dogodila eksplozija pored stadiona, a to je bilo oko 21-21.30, bila sam baš tu jer sam bila na putu do hotela, ali nikom nije bilo jasno šta se dešava. Kasnije na televiziji vidjela sam da je nastao haos i nisam mogla da vjerujem da se to dešava samo nekoliko ulica od mene. Zatim su stizale poruke od prijatelja iz cijelog svijeta da li sam dobro. Strahinja je sve vrijeme spavao, a ja sam čekala da vidim šta će se dogoditi", ispričala je voditeljka koja je za dlaku izbjegla da se nađe u sred tragedije.

Alo/Stil

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.