Najljepša italijanska ministarka u vezi sa odbojkašem iz Srbije
Ilustracija

Maria Elena Boschi

Najljepša italijanska ministarka u vezi sa odbojkašem iz Srbije

Jedna od najljepših ministarki Evrope i ljubimica nacije, Maria Elena Boschi, osvanula je jutros na većini naslovnica u Italiji.

Atraktivna 34-godišnja pravnica koja u vladi premijera Mattea Renzija vodi Ministarstvo ustavnih promjena jedna je od najpopularnijih političarki Italije pa nije čudo da je postala vijest dana zbog navodne ljubavne afere s jednim odbojkašem iz Srbije.

Priču je objavio talijanski Radio 2, navodeći da je Maria Elena u vezi sa srpskim odbojkašem koji igra u prvoj italijanskoj ligi – Serie A.

I dok ostatak Evrope bruji o terorističkoj prijetnji koja se nadvila nad Evropom, italijanski mediji su otvorili “sezonu lova na najtraženijeg odbojkaša u zemlji”, prenosi Jutarnji list.

Listu su sveli na četiri imena, redom reprezentativaca Srbije koji igraju u prvoj ligi. To su Dragan Stanković, Saša Starović, Nikola Jovović i Aleksandar Atanasijević.

Fotografije stasite četvorke i lijepe ministarke vrište s naslovnica, a Italijani navode kako ovakav razvoj događaja uopšte nije veliko iznenađenje. Naime, prva dama talijanske političke scene velika je ljubiteljica sporta, posebno odbojke, pa je ovakav razvoj događaja bio gotovo očekivan.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.