Čarli Šin: Da, imam HIV!
Čarli Šin

Priznao

Čarli Šin: Da, imam HIV!

Čarli Šin je u današnjoj emisiji "Today Show" otkrio da je HIV pozitivan.

Vijest o HIV pozitivnoj zvijezdi u poslednje vrijeme je potresala Holivud, a na društvenim mrežama se spekulisalo o identitetu glumca. Televizijska kuća NBC na kojoj se emituje emisija "Today" do kraja intervjua nije željela da otkrije o čemu će Čarli Šin razgovarati sa voditeljem.

Na samom početku emisije Šin je rekao:" Da, imam HIV virus" i rekao da mu podrška mnogo znači.

On je odbio da kaže koliko osoba je plaćao da bi čuvale njegovu tajnu, ali je rekao da su mnogi pokušavali da mu iznude novac i da su ga ucenjivali.

Otkrio je i da je nemoguće da je svjesno prenosio virus ženama sa kojima je bio. Imao je nezaštićen seks od kada mu je dijagnoza postavljena, ali dvije osobe za čije zdravlje se strahuje su pod "stalnim nadzorom njegovog doktora".

Na pitanje voditelja da li zna kako i kada se zarazio rekao je: "Ne u potpunosti".

Da je HIV pozitivan je saznao prije četiri godine.

- Danas sam se oslobodio iz ovog zatvora- izjavio je glumac.

Voditelj Mat Lauer je poznat po tome što je uradio prvi intervju sa Pipom Midlton i po tome što je članove benda "One Direction" pitao da li su istinite glasine o drogi koje se šire oko Zajna Malika. 

Već je intervjuisao Čarlija Šina i to 2011. godine.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.