Edin: Majkl Daglas je tražio recept moje majke
Foto: Printscreen

"Parovi"

Edin: Majkl Daglas je tražio recept moje majke

Ramiza Idrizović, majka Edina Idrizovića, poznata je travarka iz Bijelog Polja koja poznaje na stotine vrsta ljekovitog bilja. Ona je napravila i preparat koji, kako tvrdi Edin, liječi mnoge bolesti ali tajni recept samo ona zna.

- Moja majka je napravila preparat koji liječi razne bolesti. Mnogo biljaka se koristi i skupe su, ali ako je neko bolestan i nema para, majka mu ne traži pare. Mi smo jako teško živjeli, sad imamo mnogo više novca, ali umijemo da živimo umjereno. Skromni smo. Majka mi je otkrila dio recepta preparata, ne želi kompletno, dok ne bude sigurna da li ja želim time da se bavim. Ja pomalo radim s biljkama, to je veoma vrijedna stvar, poznavati biljke.

Edin je dodao da je njegova majka preparat isprobala na sebi, te da je čak Majkl Daglas tražio da otkupi recept od nje.

Izvor: Alo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.