Pogledajte šta je uvijač trepavica uradio Majli Sajrus! (FOTO)
Majli Sajrus

Noćna mora

Pogledajte šta je uvijač trepavica uradio Majli Sajrus! (FOTO)

Znate ona mala naprava koje se sve plašite? U principu ne bi trebalo da je se plašite, sem ako je ne koristite pogrešno kao Majli Sajrus!

Dakle, pjevačici Majli Sajrus se ostvarila najveća noćna mora koju ima gotovo svaka dama!

Ona je doslovno otkinula dio trepavica uvijačem!

Izgleda i zvuči grozno, a prije svega bolno!

majlilash

Da, to zaista može da se dogodi iako je uvijač trepavica ustvari najbezbolnija alatka za ljepotu.

Ali nemojte odmah poslije ove slike da bacate svoj uvijač u kantu za đubre! Možete da izbjegnete ovu katastrofu ukoliko pazite samo na dvije stvari!

Evo dva savjeta koje je šminker svjetskih selebritija Džozef Harli dao za "Seventeen":

"Najbitnija stvar je da NIKADA ne dozvolite da vam na uvijaču ostane maskara (to se vjerovatno dogodilo Majli). Nakon svake upotrebe očistite i operite uvijač. Ne dozvolite da on ostane lepljiv".

Zapravo, kada vam ostane maskara na uvijaču, pri sljedećoj upotrebi trepavice se zalijepe za nju i slijedi AUĆ! Čupaju ih i kidaju, što je veoma bolno i ne izgleda ni malo dobro.

Druga stvar je da obratite pažnju na gumeni dio unutar uvijača. Koliko puta ste ga do sada mijenjali?

Ukoliko ga češće mijenjate bićete sigurniji pri svakom korišćenju uvijača i nećete morati da brinete da će vam se dogoditi ono što se dogodilo Majli Sajrus.

Prva.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.