Sofija Vergara se udaje za vikend, Švarceneger gost na svadbi
Sofija Vergara i Džo Manđanijelo

Vjenčanje na Floridi

Sofija Vergara se udaje za vikend, Švarceneger gost na svadbi

Sofija Vergara i Džo Manđanijelo će se vjenčati za vikend koji je pred nama, a na svadbu će doći i Arnold Švarceneger, koji ih je i upoznao.

Lijepa Kolumbijka i njen vjerenik pred oltar će stati u subotu u Palm Springsu, na Floridi, a žurka je predviđena za nedjelju.

Pozivnice za svadbu su, inače, veoma šik: na bijeloj podlozi sa zlatnim okvirom isprepletani su inicijali njihovih imena, naravno zlatnim slovima, a mladenci ne žele poklone već su goste zamolili da novac uplate u neka od njihova tri najdraža humanitarna udruženja.

Sofiju će do oltara dopratiti 23-godišnji sin Manolo, u svatove su pozvali 400 članova porodice i prijatelja, a više od deset šminkera i stilista brinuće se o izgledu srećnog para. Džo i Sofija su unajmili i čuvenu i hvaljenu organizatorku vjenčanja Mindi Vajs, a Sofija je izjavila da je s njom veoma zadovoljna premda je ona zahtjevna mlada.

Mnogi jedva čekaju da vide kako će Sofija izgledati na vjenčanju, a sama glumica već je otkrila da ne bi trebalo da se nadaju ničemu klasičnom:

“Ne sviđa mi se uobičajeni izgled koji obožavaju mlade. Imam 43 godine i ne želim da izgledam kao djevica koja se udaje. Želim da izgledam seksi. Želim da izgledam odlično. Želim da nosim nešto za šta znam da će izgledati fantastično na fotkama”, kazala je.

Pretpostavlja se da će ljepotica nositi haljinu Zuhaira Murada, njenog omiljenog dizajnera i bliskog prijatelja.

Izvor: Svet.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.