Majka seksi Bugarke otkrila šokantne detalje iz pjevačicinog života! (FOTO)
Semir i Gabrijela

Gabrijela htjela da se ubije zbog Semira

Majka seksi Bugarke otkrila šokantne detalje iz pjevačicinog života! (FOTO)

Zategnut odnos Gabrijele Pejčev i Semira Džankovića očigledan je na “Farmi“, a od pomirenja bivših ljubavnika najviše strahuje pjevačicina majka Slavica, u intervjuu za magazin “Star”.

Iako mnogi misle da među farmerima i dalje postoje emocije i da je pitanje dana kada će se Gabrijela i Semir pomiriti, manje je poznato da je seksi Bugarka imala veoma težak period kada je bila sa Džankovićem u vezi.

– Boli me nepravda prema mojoj ćerki. Semir je moje najveće razočarenje u životu. Nikad nikoga nisam mrzela, ali njega kunem svakog dana i mrzim iz dna duše – ispričala je Gabrijelina majka.

Očajna majka je otkrila i koliko je period kada je Gabrijela bila u vezi sa Semirom bio poguban za njenu ćerku, ali i da je Semir pored njene Gabrijele imao još dvije ljubavnice.

– Gabrijela nije prva s kojom je bio u dugoj vezi pored te njegove žene, bio je sa dvije za koje znamo, i to u ozbiljnim vezama po šest mjeseci.

– Gabrijela više nije mogla da se bori sa činjenicom da je optužena za njegov razvod, pa je riješila da uzme stvar u svoje ruke. Ali joj nije bilo lako, i ona je psihički labilna! Rekla mi je ili će se ubiti ili će završiti sa prevarantom Semirom, zaklela mi se u očev grob - rekla je Gabrijelina majka i dodala:

– Kad je dobila poziv za “Farmu”, vjerovala je da ju je Bog pogledao i da će joj to biti utočište od Semira i zabranjene ljubavi.

Izvor: Star

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.