Darku Laziću pozlilo, završio u bolnici!
Darko Lazić

Umalo da umre

Darku Laziću pozlilo, završio u bolnici!

Folker zadržan na privatnoj klinici nakon što mu je konstatovana hipertenzija, zbog čega se njegova supruga Ana Sević mnogo uznemirila

Darku Laziću je prije dvije noći pozlilo, zbog čega ga je supruga Ana Sević odvezla u bolnicu, gdje je zadržan nakon što je ustanovljeno da mu je pritisak 220.

On je ostao cijelu noć radi detaljnog ispitivanja.
Kad je pjevač osjetio da mu nije dobro, njegova žena se uplašila, ali je ostala pribrana i odvezla ga je kod doktora. Ljekari su konstatovali da mu se zdravstveno stanje pogoršalo zbog nezdravog načina života i preopterećenosti poslom. Zadržali su ga preko noći kako bi mu stabilizovali pritisak.

Mora da se smiri

- Darku je poslije ukazane pomoći bolje, ali se i dalje nikom ne javlja na telefon. Želi da se odmori i zaboravi šta mu se desilo. Malo je falilo da se sruši na zemlju, preblijedio je u licu. Ana se uplašila jer ga nikad nije vidjela u takvom stanju. Na klinici su mu rekli da mora da povede računa o svom zdravlju, da smanji jelo i alkohol i preporučili su mu odmor - rekao je izvor.

Lazićevi prijatelji kažu da je folker posljednjih mjesec dana prebukiran nastupima i da su ga putovanja izmučila.
- Njega je kad-tad morao stići umor. Nije stajao sa svirkama, jedva je uspijevao da sastavi jedan dan s porodicom - kaže izvor i dodaje da je Darko u utorak bio na nastupu Ace Lukasa i da je mnogo popio.

Udarao po viskiju

- Lazić prije tri večeri nije radio, pa je iskoristio priliku da Sevićevu izvede u provod. Tu se preforsirao s viskijem, što je dodatno pogoršalo njegovo zdravstveno stanje - završava izvor.

Pošto se Lazići juče nisu javljali na telefon, redakcija Kurira pozvala je njegovu majku, koja nije ni znala da je njenom sinu pozlilo.
- Ne znam da je Darko bio u bolnici. Šta mu se desilo? Pozvaću ga da vidim kako mu je. Darko nikada nije imao problema s pritiskom, vjerovatno je to posljedica umora jer mnogo radi - rekla je Lazićeva.

Genetski
DARKOV OTAC IMA VISOK PRITISAK


Darkov otac Milan Lazić je prije dvije i po godine doživio moždani udar i jedva se spasao u Zemunskoj bolnici. Pjevač je bio u Crnoj Gori sa sadašnjom suprugom kad je saznao da mu je tata bolestan i odmah se vratio u Srbiju. On mu je dolazio u posjetu svakog dana i maksimalno je bio posvećen njegovom oporavku. Stariji Lazić je od tada smršao više od 20 kilograma zbog povišenog pritiska, ali to Darko nije uzeo za primjer, pa se nije bacio na dijetu.

Izvor: Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.