Severina sprema svadbu koju će Beograd pamtiti, a evo ko će biti njena kuma

Fešta

Severina sprema svadbu koju će Beograd pamtiti, a evo ko će biti njena kuma

Dva dana prije beogradske svadbe čije detalje zasad drži u strogoj tajnosti, Severina je ipak otkrila ko će se naći u ulozi kume.

Riječ je, naravno, o njenoj najboljoj prijateljici Andreji Čermak kojoj je splitska pjevačica prije deset godina takođe bila kuma na vjenčanju s Hrvojem Čermakom, prenosi hrvatski Tportal. Beogradski mediji tvrde da 500 zvanica neće sa sobom u salu moći ponijeti mobilne telefone, a i osoblje hotela potpisalo je ugovor o čuvanju privatnosti mladenaca.

Prijateljstvo Severine i Andreje Čermak traje više od deset godina, jedna drugoj uvijek su podrška, a tako će biti i na velikom vjenčanju Severine i Igora Kojića ove nedjelje u Beogradu.

U ulozi kume naći će se Andrea koja se na Instagramu pohvalila koliko je ponosna zbog toga.

Untitled

Foto:Instagram

Upravo joj je Severina 2005. bila kuma kad se tada Andrea Tikvić vjenčala s Hrvojem Čermakom s kojim danas ima troje djece. Djevojačku veče za Severinu prije njenog odlaska u Beograd, na kojoj su se našle sve prijateljice, čini se da je organizovala upravo Andrea, a Seve joj se zahvalila riječima – „Prijatelj je cvijet jednog trenutka i plod vremena“.

Severina je u Beograd stigla prije tri dana, u utorak, da bi se pobrinula za posljednje detalje svadbe koja će se održati u luksuznom beogradskom hotelu Crowne Plaza.

Osoblje hotela potpisalo je ugovore o čuvanju privatnosti para, a na dan svadbe mobilni telefoni će im biti oduzeti.

Cijeli tim profesionalaca angažovan je u pripremi svadbe i dekorisanju sale.

U utorak je Severina u Zagrebu preuzela vjenčanicu. Glamura kad je haljina u pitanju sigurno neće nedostajati.

A svadba će sigurno, kad je Severina u pitanju, biti fešta koju će čak i grad bez tabua kao što je Beograd, pamtiti još dugo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.