Dženifer Lopez blistala u haljini Meline Džinović (FOTO)
Dženifer Lopez

Kreatorka se pohvalila na Instagramu

Dženifer Lopez blistala u haljini Meline Džinović (FOTO)

Slavna pjevačica obukla je haljinu Meline Džinović za jedno snimanje u Los Anđelesu.

Supruga Harisa Džinovića, Melina, do sada je sarađivala sa Šeron Stoun, a na listi slavnih žena koje nose njene kreacije sada se našla i Džej Lo. Slavnoj pjevačici je ova haljina savršeno istakla atribute. U njoj se pojavila na snimanju "Američkog idola". 

haljina

Ovim uspjehom, Melina se pohvalila na svom Instagram profilu. 

"Ponosna sam i pokazujem vam Džej Lo koja nosi Hamel haljinu i u kojoj izgleda sjajno", napisala je srećna kreatorka pored fotografije.

Superžena

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.