Pogledajte šta je Nada Topčagić poklonila Severini i Igoru (FOTO)
Nada Topčagić

Originalna

Pogledajte šta je Nada Topčagić poklonila Severini i Igoru (FOTO)

Severina i Igor Kojić jučerašnji dan će dugo pamtiti, a pored njih će o ovome dugo pričati i gosti koji se ludo provode.

Jedna od zvanica je i Nada Topčagić koja se slikala prije nego što je krenula na slavlje i tako pored svog stajlinga pokazala i poklon za mladence.

Umjesto najavljenog ajvara, Nada je odlučila da im pokloni njihov portret, rad akademskog slikara Marka Kusmuka.

Ovaj umjetnik iz Sarajeva ali sa beogradskom adresom, djelo je stvarao 10 dana. Njegove slike pored Nade u svojoj privatnoj kolekciji imaju Emir Kusturica i Džoni Dep.

Mladenci će ovim poklonom sigurno biti oduševljeni jer se pjevačica potrudila da bude originalna.

Oduševljena pjevačica podijelila je i djelić atmosfere sa vjenčanja i to uz komentar:

"Gospodo svi vi koji morališete na ovaj par pa oni su kao stvoreni jedno za drugo."

nada

Nezavisne novine

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.