Nole i Jelena razmjenjivali emocije nakon pobjede (FOTO)
Nole i Jelena Đoković

Golupčići

Nole i Jelena razmjenjivali emocije nakon pobjede (FOTO)

Nakon pobjede u finalu Mastersa nad Rodžerom Federerom, najbolji svjetski teniser Novak Đoković podijelio je na svom Instagramu fotografiju na kojoj grli i ljubi Jelenu.

"Hvala ti, moja predivna ženo, za to što me inspirišeš svakog dana. Učinila si mi ovu godinu najboljom u životu", napisao je Novak uz fotografiju koju je podijelio sa fanovima nakon pobjede.

novak

A Jelena je sa fanovima na Tviteru podijelila sreću zbog Novakove pobjede. 

"Veoma sam srećna. Sezona je gotova, sezona je gotova. I to kakva sezona. Jedanaest mjeseci, jedanaest pobjeda", napisala je Jelena, a prenosi Superžena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.