Udala se Sofija Vergara (FOTO)
Sofija Vergara i Džo Manđanijelo

Zavirite na vjenčanje lijepe glumice

Udala se Sofija Vergara (FOTO)

Lijepa kolumbijska glumica Sofija Vergara rekla je sudbonosno "da" svome izabraniku, američkom glumcu Džou Manđanijelu na ceremoniji vjenčanja održanoj u hotelu The Breakers Resort u Palm Beachu na Floridi.

Glumica je na svom Instagram profilu podijela seriju fotografija s vjenčanja, pružajući svojim fanovima uvid u taj poseban dan.

Lijepa glumica je do oltara došla u pratnji svog 23-godišnjeg sina Manola, dok joj je njen izabranik na proslavi otpjevao pjesmu benda Guns N' Roses "Sweet Child O' Mine".

Neki od gostiju na vjenčanju bili su njene kolege i koleginice iz serije "Modern Family", kao i Riz Viterspun, Arnold Švarceneger, Harvi Vajnstajn, Georgina Čapman i Roselin Sančez, prenosi Klix.ba.

Sofija (43) i Džo (38) su se počeli zabavljati u julu 2014. godine, a šest mjeseci nakon toga su se vjerili.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.