Selma Bajrami htjela da smrša pa završila na operaciji!
Selma Bajrami

Komplikacije nakon porođaja

Selma Bajrami htjela da smrša pa završila na operaciji!

Pjevačica Selma Bajrami porodila se prije 3 godine, a sada je otkrila probleme nastale kao komplikacija poslije porođaja zbog čega će morati na operaciju.

Naime, prije nekoliko mjeseci doktori su joj otkrili izraslinu koju će ovih dana operisati u bolnici u Beču.

"Moram operisati endrometriozu. Nastala je nakon carskog reza, ali je uzrokovana time što sam puno ranije nego što su mi doktori preporučivali počela sa fizičkim aktivnostima. Brzo sam počela ponovo da nastupam, željela sam da skinem kilograme koje sam nabacila u trudnoći pa išla u teretanu... Iako sam znala da ne smijem previše da se izlažem fizičkom naporu, ignorisala sam to i sama sebi napravila problem", objašnjava pjevačica za doznajemo.com a onda objasnila šta je očekuje narednih dana.

"Ovih dana ću morati do svog toktora kako bih se dogovorili za operaciju. Iako to nije komplikovan zahvat, nije mi svejedno, posebno zbog toga što sam svjesna šta se sve u zadnje vrijeme dešava ljudima, kako se od neke situacije sve zakomplikuje. Oporavak poslije tog zahvata bi trebao da bude brz tako da ne bi trebalo da dugo odsustvujem sa scene", zaključila je Selma, prenosi Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.