Severina počela da renovira kuću: Useljava se kod Kojića!

Pjevačica će živjeti u svekrovoj vili

Severina počela da renovira kuću: Useljava se kod Kojića!

Pošto se srpska snajka odlično slaže sa svekrvom Oljom i svekrom Kebom, raduje se zajedničkom životu s njima

Severina Vučković se već ponaša kao prava srpska snajka - pjevačica je riješila da s mužem Igorom Kojićem živi u svekrovoj kući! Seve će 30.000 eura uložiti u renoviranje Kebine vile na Bežanijskoj kosi, saznaje Kurir.

Novopečeni bračni par odlučio je da živi na relaciji Beograd-Zagreb. A dok su u prijestonici, pjevačica je insistirala da budu pod istim krovom s Igorovim roditeljima Kebom i Oljom, ali svako u svom dijelu kuće. Kako otkriva izvor Kurira blizak mladencima, oni su još prije svadbe počeli da renoviraju Kebinu kuću.
- Severina i Igor su prije vjenčanja počeli da preuređuju vilu. Pošto se srpska snajka odlično slaže sa svekrvom Oljom i svekrom Kebom, raduje se zajedničkom životu s njima. Kada su u Srbiji, živjeće na Bežanijskoj kosi, dok će u Zagrebu boraviti u njenom stanu u centru grada - priča sagovornik.

Mladenci su vodili računa o svim detaljima.
- Angažovali su najbolje majstore, koji u Kebinoj vili već mijenjaju keramiku i lustere. Namještaj su naručili iz Italije, a odabrali su i neke antikvitete. Oni će imati svoju sobu, kupatilo i poseban kutak rezervisan za Severininog sina Aleksandra. U to su uložili 30.000 eura, a s obzirom na to da su od gostiju na svadbi dobili 250.000 eura, vjerovatno će povećati budžet za renoviranje - završava izvor.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.