Pijanu Katarinu Živković policija jurila po Dubaiju!
Katarina Živković

Zbog prebrze vožnje

Pijanu Katarinu Živković policija jurila po Dubaiju!

Pjevačica Katarina Živković je prije par nedjelja boravila u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gdje je zbog nepropisne vožnje i alkohola jurila policija!

Na sreću, uspjela je da se izvuče samo sa novčanom kaznom od 800 eura.

"Katarina je zbog tezge koju je imala ugovorenu otišla u Dubai. Jedno veče je izašla sa društvom u restoran gdje su se prilično zapili. Iako auto nije bio njen, ona nije marila za to, pa je društvo provozala po gradu, većom brzinom od dozvoljene. Ubrzo je zaustavila policija i uslijedio je alko-test", kaže izvor blizak pjevačici i dodaje da je dobila kaznu od 800 eura, koju je morala da plati dok ne napusti državu, piše Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.