Toni Cetinjski

Toni Cetinski o Severininoj svadbi:

"Bilo je tamo svakakvog svijeta, tako da sigurno nisam falio"

Poznati hrvatski pjevač nije se pojavio na, kako se kaže, svadbi decenije, iako mu je pjevačica vjenčana kuma.

Utisci sa grandiozne srpske svadbe Severine i Igora Kojića ne jenjavaju. Gostiju je bilo preko 600, uspomena će biti još više, neki članovi mladine porodice imali su svoje razloge zašto nisu došli, kao i sa mladoženjine, ali među Severininim prijateljima jedna osoba nedostajala.

Mnogi se pitaju zašto se na vjenčanju svoje kume nije pojavio Toni Cetinjski, jedna od najvećih hrvatskih pop zvezda. 

Toni se trenutno nalazi u studiju gdje snima novi album, a tu su i mnogi koncertni nastupi. Zbog jednog od njih, izostao je sa Severininog srpskog vjenčanja, što je začudilo mnoge prijatelje i kolege koji dobro znaju da mu je splitska pevačica vjenčana kuma.

"Bilo je tamo svakakvog svijeta, tako da sigurno nisam falio. Srećno mladencima" - rekao je Toni za hrvatski portal.

Na pitanje koliko je njegovom nedolasku na vjenčanje kumovala svađa sa Severinom, o kojoj se danima govori po gradskim kuloarima, izjavio je da nema komentar. Iz izvora bliskih Cetinjskom saznalo se da joj pjevač zamjera isto što i sestra Zdenka – grandiozan cirkus u Beogradu koji je za neke prevršio svaku mjeru.

Toni je, umjesto u Beograd, u kojem se Severina udala prošlog vikenda, otputovao u Cirih na koncert koji je nedeljama unaprijed bio dogovoren. Pjevaču je to bilo dobro zagrijavanje za predstojeće nastupe u zagrebačkoj i beogradskoj Areni.

Za Novu godinu on će nastupati budvanskom hotelu Splendid.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.