Željko Joksimović prvi put objavio fotografiju sa sinom! (FOTO)
Željko Joksimović

Porodično uživanje

Željko Joksimović prvi put objavio fotografiju sa sinom! (FOTO)

Pjevačevi fanovi nisu navikli na ovakve fotografije, pa su bili prijatno iznenađeni

Pjevač Željko Joksimović nema običaj da na društvenim mrežama objavljuje fotografije svoje porodice i trenutaka koje provodi sa njima.

Ali, ovoga puta je iznenadio sve pratioce na Instagramu, kada je po prvi put objavio fotografiju sa sinom Kostom!

Na ljupkoj, porodičnoj fotografiji Željko i njegova supruga Jovana Joksimović uživaju igrajući se sa svojim nasljednikom.

"Ljubav. Moja porodica. Uživajte u životu", napisao je Joksimović u opisu slike, a čim ju je objavio, pjevač je dobio salvu pozitivnih komentara, piše portal Stil.

A photo posted by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on Nov 30, 2015 at 9:19am PST

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.