Pjevačica Emina Jahović pokreće novi biznis (FOTO)
Emina Jahović

Posjetila Hong Kong

Pjevačica Emina Jahović pokreće novi biznis (FOTO)

Popularna pjevačica je u društvu supruga posjetila Kinu radi svog novoj puta u karijeri.

Emina Jahović Sandal nedavno se vratila iz Hong Konga. Razlog njenog putovanja bio je poslovne prirode, a društvo joj je pravio suprug Mustafa.

emina

Emina je, naime, radila na sređivanju posljednjih detalja oko svog brenda YaEmina - parfema Closer Swan City, body spleševa i body losiona Loud, koji će se uskoro pojaviti u prodaji. Sa novom linijom pojaviće se i njen prvi parfem u prodaji.

Malo slobodnog vremena koje je imala, provela je uživajući sa suprugom Mustafom.

Alo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.