Farma : I Tamara Đurić diskvalifikovana (VIDEO)
Tamara Đurić

Nasilje i prijetnje ne prestaju

Farma : I Tamara Đurić diskvalifikovana (VIDEO)

U rijaliti programu Farma svakodnevno smo svjedoci nasilja, psovanja, a sad i vrijeđanja na nacionalnoj osnovi.

Pošto je Samir Džanković izbačen sa Farme jer je uzvikivao Alahu ekber pošto je Maja Nikolić pjevala Bože pravde i potegao nož na Tamaru Đurić jer je branila i podržavala pjevačicu, danas je Đurićeva izgubila živce i opsovala muslimane i kriminalce, te je zadruga odlučila da i ona bude diskvalifikovana.

"Je.aću mater muslimanima i kriminalcima. Idem kući i gotovo", vikala je Tamara, dok ju je Lepi Mića smirivao.


Tamara: Jeba*u mater muslimanima (program... by domaci-bioskop

Podsjetimo, Semir je pobjesnio jer je Maja Nikolić pjevala "Tamo daleko" i himnu Srbije "Bože pravde". Nakon njihove žučne rasprave, uključila se i Gabi koja je branila Džankovića i pljunula Maju, a Semir je uzvikivao Alahu ekber da bi potom potegao nož i krenuo ka Tamari Đurić. Semir je bio toliko odlučan da dođe do Tamare da je polomio prst Aci koji ga je jedva zaustavio.

Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.