Bekvalčeva otkrila zašto nije došla na Sevkinu svadbu
Nataša Bekvalac

Bekvalčeva otkrila zašto nije došla na Sevkinu svadbu

Nataša Bekvalac ispričala je u emisji “Premijera” zbog čega se nije pojavila na svadbi svoje koleginice i prijateljice Severine i njenog izabranika Igora Kojića.

“Ja putujem sa bendom na nastupe, ne sama. Uvijek idemo kombijem. Jednostavno, uhvatio nas je onaj snijeg i ostali smo zavejani. Nisam uspjela da stignem, neplanirano smo ostali dva dana u Sarajevu. Srećom, nije se naljutila. Naravno, ja sam joj čestitala, a ona je imala puno razumijevanja”, zaključila je lijepa Nata.

Nezavisne

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.