Stiven Sigal: Ako hoćete, podučavaću vaše specijalce
Stiven Sigal

Američki glumac

Stiven Sigal: Ako hoćete, podučavaću vaše specijalce

Američki glumac Stiven Sigal, kome je danas na Alfa BK Univerzitetu u Beogradu uručen počasni doktorat, izjavio je da bi prihvatio da obučava borilačkim vještinama srpske specijalce, da će se u Srbiju sigurno vratiti, te daće ovde snimati filmove.

"Nisam dobio zvaničan zahtjev, ali prihvatio bih ukoliko bih dobio ponudu da obučava srpske specijalce, rekao je Sigal odgovarajući na pitanja studenata. Dodao je da se time i inače bavi, ali i primijetio da srpski "momci" iz te branše koje je vidio tokom posjete Srbiji "sasvim dobro izgledaju". 

Sigalu, koji je i instruktor borilačkih vještina i jedan od najpoznatijih filmskih "tabadžija", predsjednica Savjeta Alfa BK Univerziteta Milanka Karić uručila je danas počasni doktorat na Fakultetu za sport u okviru tog univerziteta. 

Sigal je zatim u razgovoru sa studentima rekao da će se svakako vratiti u Srbiji i da namjerava da snima filmove ovdje, za šta je, kaže, dobio i podršku od predsjednika Tomislava Nikolića, premijera Aleksandra Vučića i gradonačelnika Beograda Siniše Malog. 

"Dobio sam ogromnu podršku i to je razlog zašto mogu da kažem da ću se hiljadu posto vratiti ovdje i snimati filmove", kazao je Sigal. U prepunoj sali Sigal je odgovarao na razna pitanja, pa i ona šaljiva. 

Na primjer, na pitanje - ko je jači vi ili Čak Noris, Sigal je rekao - Čak ima skoro 80 godina, pa procijenite sami. 

Sigal je potvrdio da je veliki prijatelj predsjednika Rusije Vladimira Putina primijetivši da su ruski i srpski narod bratski povezani. 

Na pitanje kako je uspio da postane veoma uspješan kao glumac, majstor borilačkih vještina, muzičar i porodični čovjek, Sigal je kazao da je sve moguće ako se neko jako trudi, kao i da se nikada ne stidi bilo čega što je do sada radio, jer je uvijek davao sve od sebe.

B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.