Bijonse i Džej Zi u svađi: Više ne žive zajedno
Bijonse i Džej Zi

Razvod na pomolu

Bijonse i Džej Zi u svađi: Više ne žive zajedno

Već mjesecima se priča o njihovom razvodu, a sada je u strane medije dospjela vijest da poznati par ipak više ne živi zajedno.

Bijonse i Džej Zi, kako pišu strani mediji, već neko vrijeme žive odvojeno. Naime, slavni par je i dalje pod istim krovom ali na totalno dva različita kraja kuće. Oni žive u 20.000 kvadrata, a svako ima svoj život u drugom dijelu kuće. Između njihovih prostorija je soba malene Blu Ajvi. 

Na ovu odluku su došli nakon velike svađe koju su imali pred radnicima.

Superžena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.