Dvije kašičice ovog domaćeg lijeka podmladiće vaš organizam

Napravite sami

Dvije kašičice ovog domaćeg lijeka podmladiće vaš organizam

Napravite domaći lijek koji će preporoditi vaš organizam za samo nekoliko dana.

Mješavina bijelog luka, meda i limuna u tibetanskoj medicini poznata je kao prirodan eliksir koji uspješno usporava proces starenja. S obzirom da su navedeni sastojci lako dostupni, a ujedno i zdravi isplati se probati. 

Potrebno vam je: 

Deset glavica bijelog luka, sok od deset limuna, kilogram domaćeg meda. 

Priprema: 

Sitno naseckajte 10 glavica bijelog luka i pomiješajte ih sa jednim kilogramom meda i sokom od 10 limuna. Smjesu sipajte u teglu pa poklopite i ostavite je da stoji osam do deset dana. 

Nakon toga, uzimajte po kašičicu ovog prirodnog eliksira dvaput na dan, ujutro na prazan želudac i uveče prije poslednjeg obroka.

stil.kurir.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.