Severinino vjenčanje bilo lažno(FOTO)

Precizno izrežirana predstava

Severinino vjenčanje bilo lažno(FOTO)

Pjevačicino vjenčanje je stvarno bila predstava.

Jedna od glavnih tema predhodnih mjeseci je bilo vjenčanje Severine Vučković, sada Kojić i Igora Kojića, koje je održano kao velika pozorišna predstava. Sve je bilo isplanirano i precizino izrežirano, a sada se ispostavilo da je i sam čin vjenčanja bila samo dobra gluma.

Tačnije, mladenci kumovi i penzionisana matičarka Gordana Zorić samo su odglumili čin vjenčanja, pošto su Severina i Igor već bili supružnici. Zakonski, validno je samo ono vjenčanje koje je objavljeno 25. septembra pred sveštenikom iz Bala u Istri, u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije, pošto se to u Hrvatskoj smatra zvaničnim činom vjenčanja.

Dakle, u srpsku knjigu vjenčanih samo je zavedeno to što se dogodilo dva mjeseca ranije u Istri. Tu fortmalnost, obavio je u svojoj kancelariji beogradski matičar Radivoj Mrđa.

 

 

The Love. #wedding #weddingday #weddingdress #dress #matijavuica #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

Srbijadanas

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.