Pjevačica zbog Farme ostaje bez nasljedstva!
Maja Nikolić

Otac je izbacio iz testamenta

Pjevačica zbog Farme ostaje bez nasljedstva!

Maja Nikolić, kako sada stvari stoje, ostaće bez očevog nasljedstva, saznaje Kurir od izvora bliskog pjevačici.

Naime, potpukovnik Novak Nikolić ne opravdava ćerkino učešće u „Farmi“. Njega je razljutilo što je Maja zbog ovog šoua ostavila djecu na četiri mjeseca, ali i njega bolesnog da se sam brine o sebi. Pjevačicin prijatelj kaže da će zbog toga sve što ima, pa i stan u Nišu, ostaviti sinu Marku, koji, iako živi u Beču, pomaže tati, a ostaviće nešto i unucima.

Potrebna ocu

- Novak nije bio za to da Maja ponovo uđe u rijaliti. On smatra da su joj tri prethodna šoua bila sasvim dovoljna. Sada i nije bila situacija da djecu i njega ostavi na duži vremenski period. Iako je zbog para prihvatila da pravi haos na imanju i pred kamerama se spušta na najniže grane, njen otac vjeruje da bi pjevanjem mogla da zaradi za normalan život. Najviše ga je zaboljelo što ona dobro zna da njegovo zdravstveno nije najbolje i da bi mu značilo da je tu kad mu zatreba. Šampion kviza „Slagalica“ odlučio je da ćerku izbaci iz testamenta - kaže izvor Kurira blizak Nikolićima.

Nedostupan

U Nišu živi i Majin najstariji sin Novak, koja pohađa srednju umjetničku školu i brine o dedi.
- Novakov sin Marko često dolazi iz Austrije kako bi bio uz svog oca, a svakodnevno je uz njega unuk koji je dobio ime po dedi. Majin otac nije stekao mnogo, ali ima stan, koji je želio da podeli svojoj djeci, ali se predomislio - zaključuje sagovornik blizak Nikolićima.

Izvor: Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.