Makarona priveden zbog Tamare Đurić!
Tijana Đurić i Dejan Palić

Poludio posle svađe sa bivšom djevojkom

Makarona priveden zbog Tamare Đurić!

Biznismen Dejan Palić, poznatiji kao Makarona, u noći između subote i nedjelje završio je u stanici policije Savski venac zbog svađe s bivšom djevojkom Tamarom Ðurić!

Kako Kurir saznaje, Palića je pod dejstvom veće količine alkohola oko ponoći patrola zatekla kako divlja na ulici i privela ga u stanicu da bi se smirio.
- Makarona nije bio u automobilu, već je hodao ulicom. Patrola se zaustavila, ali je on vikao, govorio nepovezano, jedva smo ga smirili. Bio je vidno pod dejstvom alkohola, a takvo njegovo ponašanje navodno je prouzrokovala svađa s djevojkom - priča izvor Kurira.

On navodi da Palić nije napao policajce, ali je priveden u stanicu kako bi se smirio i kako ne bi napravio neki incident na ulici.

Biznismena su u stanici pokušavali da umire neko vrijeme, ali on nije prestajao da psuje i viče, sve dok se na vratima stanice u Savskoj ulici nije pojavila njegova bivša djevojka Tamara Ðurić, koja je ponovo postala stanovnica imanja u Lisoviću.
- Nikome nije bilo jasno šta se tačno događa, ali je očito da su se prethodno posvađali. Ona ga je smirila i obećala da će ga sama odvesti kući. Jedva ga je natjerala da uđe u BMW. Iz stanice su otišli zajedno - otkriva sagovornik Kurira.

Redakcija portala Kurir je pozvala Tamaru, koja je pokušala da zaštiti bruke svog dojučerašnjeg dečka, kog je ostavila poslije pet godina veze jer se zaljubila u Aleksandra Živanovića.
- Nemojte to da pišete. To su gluposti. Dejan nije priveden. Mi jesmo bili u blizini policijske stanice Savski venac, tačnije u Savskoj ulici jer smo tu noć izašli u jedan klub - rekla je Tamara.