Soraja posvađala fudbalere Dinama i Hajduka
Soraja

Soraja posvađala fudbalere Dinama i Hajduka

Igrači Hajduka i Dinama navodno su se zbog prsate starlete sukobili u jednom noćnom klubu...

Vječiti rivali sukobili se u subotu uveče u jednom noćnom klubu u Zagrebu zbog starlete i (po novom) voditeljke Soraje Vučelić. 

Dinamo i Hajduk taj su dan igrali derbi, nakon čega su fudbaleri pozvali Soraju, koja je nedavno bila zvijezda jedne modne revije, da s njima proslavi pobjedu. 

Kako pišu mediji, na istom mjestu provodili su se i igrači Hajduka, a jedan od njih je poželio da se fotografiše sa starletom zbog čega je nastao haos. 

Igrači Dinama njegov su postupak protumačili kao provokaciju pa su na nju odgovorili šakama. 

“Soraja je sjedila u separeu sa igračima Dinama. Prvih sat-dva nije bilo većih problema, povremeno je dolazilo do sitnih provokacija: dobacivali su jedni drugima. Onda je jedan od igrača ustao iz svog separea i došao do onog u kojem je sjedila Soraja. Zamolio ju je da se fotka s njim. Ona je prihvatila i tada je krenula opšta makljaža. Igrači Dinama su ga napali, a njemu su u pomoć priskočili suigrači koji su posmatrali cijelu situaciju. U jednom trenutku klub se pretvorio u ring u kojem se mlatilo dvadesetak ljudi”, rekao je neimenovani izvor i dodao da je obezbjeđenje jedva uspjelo da razdvoji fudbalere. 

“Letjele su čaše, boce, tukli su se kao da su bokseri”, tvrdi isti izvor i dodaje da je Soraja za to vrijeme “stajala u nevjerici”. 

“Ne mogu stalno da obraćam pažnju na sve što se događa oko mene. Vidim samo ono što me zanima, a to tuče li se neko i svađa mene ne zanima. Očigledno je da ne mogu da izađem i lijepo se provedem, a do ne dođe do nekih posljedica”, rekla je starleta, prenosi Bulevar.


 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.