Evo šta je Baba Vanga prorekla Breni još prije 30 godina!
Lepa Brena/Baba Vanga

Vidjela sudbinu

Evo šta je Baba Vanga prorekla Breni još prije 30 godina!

Čuvena bugarska slijepa proročica Baba Vanga predvidjela je davno Lepoj Breni da će imati, kako pjevačica kaže, “kuću u kojoj će biti mnogo pjevača”, ali i da će se udati za čovjeka u bijelom.

“Živjećete u skladnom braku, ali samo ako ne izabereš supruga stranca”, prenosi Brena Vangine riječi.

“Prvo što mi je palo na pamet je da će to biti neki doktor, jer je moj otac bio medicinski radnik, pa sam to dovela u vezu. Bijelo odijelo, bijela uniforma…”, pričala je Brena.

“Nisam bila pretjerano oduševljena, jer nisam mogla da zamislim da putujem po svijetu, a on radi u nekoj bolnici. Kasnije sam shvatila da “bijeli sport”, tenis, ima bijelu uniformu”, ispričala je Brena u nekoliko navrata, iako baš i ne djeluje preuvjerljivo priča da je Vanga znala da se tenis naziva “bijelim sportom”. Što opet može da znači da se Breni ovo proročanstvo još nije ispunilo.

Supruga Slobodana Bobu Živojinovića upoznala je na premijeri svog filma “Hajde da se volimo”. Ponovo se sjetila riječi najpoznatije svjetske proročice. Upoznala je ljubav svog života.

“Mislila sam da ću naletjeti na nekog ljekara ili, možda, čak pekara, a pojavio se teniser u bijelom kompletu”, rekla je Brena, prenose Nezavisne.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.