Posvađale se Stanija i Gabrijela! (VIDEO)
Foto: Printskrin TV Pink

Posvađale se Stanija i Gabrijela! (VIDEO)

Kristijanov harem polako se "raspada". Ivana Šašić napustila je takmičenje, a Stanija Dobrojević i Gabrijela Pejčev posvađale su se poslije povratka Tamare Đurić na imanje.

Stanija je, naime, vidjela da se Gabi domunđava s Tamarom, koja pripada protivničkom klanu i zbog toga je napala.

- Pomirila si se sa Majom Nikolić, to samo govori o tebi. Vidjela sam te i da šuškaš sa Tamarom! - vikala je starleta.

U raspravu se uključila i Tamara Đurić koja je Staniju oslovila sa "pobjednice", aludirajući na to da se starleta plaši da će izgubiti podršku Gabrijelinih navijača ukoliko ova pređe u protivnički tabor.

- Stanija, ti si mene šutnula! Ne zanima me ovdje ničije mišljenje, ja hoću sa svima da budem na nuli. Da još 20 dana imam sopstveni mir. Niko me više neće natjerati da se svađam - drznula se Gabi.


Alo

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.