Otkrivena tajna smrti Bobi Kristine?
Bobi Kristina i Nik Gordon

Otkrivena tajna smrti Bobi Kristine?

Smrt Bobi Kristine je od početka bila misterija za policiju, ali izjava bliske prijateljice nesrećne djevojke može pomoći u rješavanju ovog slučaja.

Daniela Da Dilva Bredli tvrdi da je ćerku Vitni Hjuston napao njen tadašnji momak Nik Gordon i ostavio da vrišti. Ona takođe dodaje da Bobi kobne noći 31. januara nije bila pod uticajem droge i da ih je koristila samo kada je bila u društvu Gordona.

Daniela kaže da je Nik počeo da udara Bobi dok je ležala na podu sve dok nije počela da se savija od bolova. Od jačine udaraca ispali su joj zubi i otrčala je na sprat kuće kada je Gordon sustigao i naredio joj da napusti sopstveni dom.

Prijateljica je takođe otužila Gordona da je noć proveo uzimajući kokain i ispijajući alkohol u klubu i da je poslije napada, nakon što je skinuo krvavu odjeću sa sebe, otišao u krevet sa nepoznatom ženom.

Bobi Kristina je preminula 26. juna poslije mjeseci provedenih u komi nakon ovog nemilog događaja. Nik Gordon je optužen pred sudom u Atlanti za nanošenje teških povreda, izazivanje emotivnog stresa i prebacivanje novca na svoj račun sa računa Bobi Kristine bez dozvole. Međutim, on je odbacio sve optužbe i izjavio da nije kriv.

Cdm

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.