Jelena Krunić ozbiljno bolesna: Mora hitno na operaciju!
Jelena Krunić

Farma 6

Jelena Krunić ozbiljno bolesna: Mora hitno na operaciju!

Kada je u oktobru dobrovoljno izašala sa “Farme”, mnogo se spekulisalo o zdravstvenom stanju Jelene Krunić, a kako navodi magazin “Star”, Jelena je tada preživjela pravu dramu kada su ljekari utvrdili da ima tumor na desnoj dojci!

– Jelena je prije tri godine ugradila grudi, pa je od tada svako malo sama vršila preglede dojki jer se plašila da će joj se nešto desiti zbog silikona koje je ugradila. Taj njen strah obistinio se na “Farmi” jer je krajem septembra napipala izraslinu na desnoj dojci. Mnogo se uspaničila, htjela je istog trenutka da napusti šou, ali su je neki od cimera na kratko umirili ubjeđujući je da to nije ništa strašno. Međutim, Jeleni đavo nije dao mira, pa je početkom oktobra napustila imanje i maltene direktno iz Lisovića otišla na pregled na kojem je ustanovljeno da situacija uopšte nije bezazlena. Ljekari su odmah utvrdili da Jelena ima tumor na desnoj dojci, ali i da se javila na vrijeme pošto je u pitanju beningna izraslina – navodi izvor blizak Krunićevoj i dodaje da Jelenu, čim se završi “Farma”, očekuje operacija u januaru, kao i da su joj doktori zabranili da konzumira alkohol i pije antidepresive.

Telegraf.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.