Evo kako je Seka Aleksić okitila kuću (FOTO)
Seka Aleksić sa suprugom Veljkom

Praznična atmosfera

Evo kako je Seka Aleksić okitila kuću (FOTO)

Seka Aleksić Novu godinu dočekaće radno u poznatom beogradskom hotelu, a decembarske dane provodi u toplini svog doma, koji je ukrasila u prazničnom duhu.

Pjevačica svakog vikenda ima nastupe po Srbiji i inostranstvu, a slobodne dane koristi kako bi uživala sa suprugom u toplini njihovog porodičnog doma.

seka

Seka i Veljko odnedavno imaju i dva nova člana porodice, o kojima moraju da vode računa. U pitanju su dva preslatka kučeta! Poznato je da Aleksićeva voli životinje i bori se za njihova prava, a sada ukupno ima devetoro kućnih ljubimaca.

seka1

Alo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.