Novi imidž: Adel promijenila frizuru! (FOTO)
Adel

Prijatno iznenađenje za sve fanove

Novi imidž: Adel promijenila frizuru! (FOTO)

Pune četiri godine čekali smo Adel da se vrati na scenu. Višegodišnje čekanje se isplatilo, jer nas je Adel oduševila kao nikad do sad. Kako superhitom "Hello", tako i izgledom. Britanska zvijezda nikada nije bolje izgledala, a sada ima i novu frizuru.

Novu kraću bob frizuru Adel je predstavila sinoć na nastupu u britanskom izdanju takmičenja "X Factor". Adel je skratila i ispravila kosu, a prvi komentari su da sa novom frizurom izgleda mlađe i svježije.

Čini se da sve što Adel uradi, napravi pravi haos. Internet već bruji o njenom novom stilu, a mnogi ovu frizuru najavljuju kao najveći hit za 2016. godinu kada je kosa u pitanju. Ipak, prije nego što poželite da zakažete šišanje, podsjetimo se kako se njena frizura mijenjala od trenutka kada smo je upoznali do danas.

Adel nam se te 2009. godine predstavila sa nešto dužom plavom kosom. Frizura je uvijek pretila njen retro stil, kao i šminku, pa je tako, uz djelimično pokupljenu kosu i talase, Adel uvijek nosila ajlajner i  karmine neutralne nijanse.

 Prvih nekoliko godina karijere, nije bila rijetkost ni da je vidimo sa punđama na crvenom tepihu.

Onda je odlučila da malo skrati kosu, posvijetli je za nijansu, ali ostala je vjerna loknama, ajlajneru i retro stilu. Novost je bila to što smo je sve češće viđali sa crvenim karminom. 

Povratak na scenu, nakon duge pauze, donio je nove hitove,ali i novi imidž za Adel. Svoj stil osvježila je ponekim parmenom na plavoj kosi kojoj je vjerna već godinama, nešto kraći paž i krupne lokne.

 

 

Ali izgleda da je i ta frizura dosadila Adel. Na red je došao kraći paž, a lokne su prošlost.

Koja frizura vam se najviše dopada?

Ženablic

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.