Džolijeva pokazala novu tetovažu: Evo kome je posvećena! (FOTO)
Anđelina Džoli

Džolijeva pokazala novu tetovažu: Evo kome je posvećena! (FOTO)

Poznata glumica vlasnica je brojnih tetovaža na tijelu koje imaju posebnu posvetu.

Tako je posljednja tetovaža koja je primijećena na ruci holivudske glumice Anđeline Džoli izgleda posvećena njenom usvojenom sinu Medoksu. 

Nova tetovaža primijećena je na filmskom festivalu u Kambodži i odmah je zaintrigirala mnoge pitajući se šta novi znak na glumičinoj ruci simbolizuje. 

andjelina

Foto: Getty

Sumnja se da je nova tetovaža napravljena u Kambodži, domovini njenog prvog sina Medoksa kojeg je glumica usvojila sa suprugom Bredom Pitom dok je imao sedam mjeseci. 

Novim simbol dolazi iz budističkog vjerovanja da taj znak donosi sreću i štiti od zla.

Generalno se smatra da ovaj simbol štiti vlasnika od lošeg uticaja.

Superžena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.