Soraja Vučelić priznala: Sve mi dobro ide osim ljubavi
Soraja

Ne cvjetaju joj ruže

Soraja Vučelić priznala: Sve mi dobro ide osim ljubavi

Vučelić je u emisiji "Glamur" priznala da joj ruže cvjetaju samo na poslovnom planu...

Osim toga što će publika vidjeti uskoro kako se Soraja Vučelić snašla u ulozi voditeljke, po svemu sudeći, atraktivna Sara će u predstojeću 2016. ući bez emotivne ispunjenosti.

- Nisam zaljubljena, i kada se zaljubim ne drži me to dugo, možda je to i zbog velikog izbora, navodi starleta.

Za razliku od ljubavi, na poslovnom polju, Soraji cvjetaju ruže.

- Sve mi dobro ide osim ljubavi, što bi rekla Brena, hvala bogu u poslu sve ide kako treba,a ljubav eto, ne znam vidjećemo, šta će nova godina donijeti, izjavila je Soraja u emisiji „Glamur“, prenosi Puls.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.