Ceca gradi spa centar u kući
Ceca

Radovi u vili se privode kraju

Ceca gradi spa centar u kući

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović poznata je po tome da najviše slobodnog vremena provodi u kući i da joj izlasci nisu omiljena strana života.

Kako bi svoj dom učinila oazom mira u kojoj će još više da uživa, pjevačica je angažovala arihtektu i izvođače radova, koji u prizemlju vile u Ljutice Bogdana trenutno prave spa centar.

S obzirom na to da je Ceca prije nekoliko godina u tom dijelu velelepnog zdanja sagradila bazen i džakuzi, sada je riješila da taj ambijent upotpuni, piše "Alo".

- Prije nego što je otputovala u Dubai, Ceca je imala finalni sastanak sa arhitektom koji je zadužen za cjelokupni izgled spa centra i kome je povjerila da angažuje izvođače radova. Njoj su se dopali nacrti koje je arhitekta napravio jer svaka sauna ima posebne ventilacione kanale i udobne ležaljke sa masažerima. Osim sauna, Cecin spa će imati i malu slanu sobu, ali i posebne fotelje sa specijalnim masažerima koji pokrivaju sve ključne tačke čovjekovog tijela. Te fotelje stižu iz Japana, a uz njih je pjevačica naručila i najnoviji model kadice za masažu i opuštanje stopala. Svaki komad namještaja biran je pažljivo kako bi funkcionalnošću i dizajnom pružao potpuni komfor - kaže izvor blizak Ražnatovićevoj.

Radovi u vili na Dedinju uveliko traju i očekuje se da će biti završeni do kraja godine, pa bi Ceca nakon koncerta koji će za doček imati u Kruševcu mogla da se opusti u svom novom kutku. Kako bi imala potpunu ugođaj, pjevačica je uz konsultacije sa dizajnerima izabrala razne vrste ogledala i kamena kojima će biti ukrašen njen spa, u kojem će uživati cijela njena porodica. Raznim mirisnim svijećama i udobnim baldahinima za odmaranje, ambijent će biti doveden do savršenstva.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.