Raskinuli Aleksandra i Ljuba!
Ljuba Perućica i Aleksandra Prijović, Foto: Facebook/aleksandra.prijovicdrug

Kraj dvogodišnje ljubavi

Raskinuli Aleksandra i Ljuba!

Mlada pjevačica Aleksandra Prijović nedavno je okončala dvogodišnju vezu sa kolegom Ljubomirom Perućicom. Kada je ova informacija dospjela u medije, svi su bili u nevjerici, s obzirom na to da su "Grandove" zvijezde oduvijek djelovale kao skladan par.

- Kad nešto ne ide, onda ne ide, jednostavno razlaz je bilo jedino pravo rješenje - izjavila je Aleksandra u emisiji "Glamur" i dodala kako joj u novom stanu koji je nedavno kupila Ljuba i tek kako nedostaje.

- Ljuba je jedno savršeno biće, i neko o kome nikada neću moći da kažem ništa ružno. Njemu je 2. januara rođendan, posjetiću ga i obradovati jednim lijepim poklonom.

Aleksandra i Ljuba proslavili su dvogodišnjicu veze prije samo dva mjeseca.

Alo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.