Ostavljena samo četiri dana nakon porođaja?
Kim i Kanje

Razvode se Kim i Kanje

Ostavljena samo četiri dana nakon porođaja?

Kako piše američki magazin „Life&Style“ poznati reper Kanje Vest želi da se razvede od Kim Kardašijan.

Ovaj list piše da je jedan od najpoznatijih parova na svijetu pred razvodom samo nedelju dana otkako su dobili drugo dijete, sina Sejnta Vesta. 

S naslovnom stranom na kojoj piše da je "očajna Kim ostavljena samo četiri dana od porođaja" ovaj magazin najavljuje iznenađujuće vijesti o slavnom paru. 

Samo par dana ranije za "E kanal” prijatelji Kim i Kanjea izjavili su kako je njihov brak čvrst i pun ljubavi, kao i da je popularni reper sjajan sa djecom i da je odličan otac.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.